Verhalen vertellen is voor mij de basis van communicatie. Iedereen heeft een verhaal. Alleen door gewoonte, bescheidenheid, onwetendheid en/of gebrek aan tijd kom je er niet aan toe jouw verhaal met de buitenwereld te delen. Ik ga op zoek naar het verhaal en adviseer via welke kanalen je dit met welke doelgroep wilt delen. Daarnaast weet ik dat iets veranderen in je eentje lastig is. Wil je samen iets veranderen of uitproberen, neem dan contact met me op!

STORYTELLING VOOR STARTUPS

Je wilt een nieuwe website. Is het helder welk verhaal je daar wilt vertellen? Dat zoek ik samen met jou uit. Ik begin altijd bij het verhaal. Dan zorg ik ervoor dat iedereen binnen de organisatie ook het verhaal kan vertellen en daarna beginnen we met de teksten van de website of werken we het verhaal uit voor andere communicatieactiviteiten. Dit kan ook gaan om een PR-strategie, een persbericht of mediabenadering. Ik ben gespecialiseerd in het vertalen van een technisch verhaal, bestaande uit 0-en en 1-en, naar een menselijk verhaal van letters.

ZWENGELT NIEUWSGIERIGHEID EN DURVEN AAN

Ik zie, ik zie, wat jij niet meer ziet en ik help je graag dat wel te zien. Dit kan in de vorm van een workshop, een langere samenwerking op kantoor of losse momenten waar we samenkomen. Om jou en jouw collega's te helpen bij vernieuwing, energie te geven, oude patronen los te schudden of om samen een nieuw prototype te bouwen. Als vrije denker dompel ik mijzelf graag onder in jouw organisatiecultuur en denk ik mee over wat er wel of niet anders kan. Ik zit een dag naast het koffiezetapparaat, ga in gesprek met collega's, brainstorm mee in vergaderingen of werk mee op de werkvloer. Mijn doel is om jullie met energie naar het werk te laten kijken en draag hier graag aan bij door nieuwe ideeën te delen.

DE BRUG TUSSEN DENKEN EN DOEN

Je hebt een idee, er is energie om het uit te voeren, maar hoe, wanneer en met wie? Zo val je in een gat, ook wel het gat tussen denken en doen genoemd. Ik ben in dit proces graag de brug tussen deze twee. Ik bouw samen met jou aan de route tussen het idee (denken) naar een nieuwe ervaring of prototype (doen). Tussendoor maken we stappen langs niet weten, proberen, vertrouwen, durven, klimmen, energie en doen. Dit doe ik voor bedrijven, kleine ondernemingen of zzp-ers.