Verhalen vertellen, is voor mij de basis van communicatie. Iedereen heeft een verhaal. Alleen door gewoonte, bescheidenheid, onwetendheid en/of gebrek aan tijd kom je er niet aan toe dit verhaal met de buitenwereld te delen.  Ik ga op zoek naar het verhaal en adviseer via welke kanalen ze dit met welke doelgroep willen delen. Daarnaast weet ik dat iets veranderen in je eentje lastig is. Wil je samen iets veranderen of uitproberen, neem dan contact met me op!

STORYTELLING VOOR STARTUPS

Je wilt een nieuwe website. Is het helder welk verhaal je daar wilt vertellen? Dat zoek ik samen met jou uit. Ik begin bij het verhaal en schrijf daarna de teksten voor de website. Ook zorg ik ervoor dat iedereen binnen de organisatie het verhaal kan vertellen en dat het aansluit bij alle communicatieactiviteiten van de organisatie. Ik ben gespecialiseerd in het vertalen van een technisch verhaal, bestaande uit 0-en en 1-en, naar een menselijk verhaal van letters.

DURF VERNIEUWEND TE DENKEN EN DOEN

Toe aan vernieuwing? Als vrije denker dompel ik mijzelf graag een tijdje onder in jouw organisatiecultuur en denk ik mee over wat er wel of niet anders kan. Ik zit een dag naast het koffiezetapparaat, ga in gesprek met collega's, brainstorm mee in vergaderingen of werk mee op de werkvloer. Mijn doel is om jullie met energie naar het werk te laten kijken en draag hier graag aan bij door nieuwe ideeën te delen.

PUBLIC RELATIONS ZONDER BULLSHIT

Heb je een verhaal, en wil je dat dit aan meer mensen bekendmaken? Ik schrijf persberichten, maak medialijsten, benader de pers en organiseer persevenementen. Het liefst voor (tech) startups, duurzame projecten of bedrijven met een echt goed verhaal waar ik zelf ook achtersta.