Marie Louise van Dorp

Dat is mijn naam.

Marie Louise van Dorp

Wat is jouw verhaal?

Als freelancer maak je me enthousiast met een opdracht die draait om communicatie, tekst, concept, creatie en organisatie. Ik wil creatief denken en doen. Mijn belangrijkste vraag aan jou is: ‘Wat is jouw verhaal?’ Met mensen van bedrijven zoek ik dat uit. Vervolgens kijken we naar de doelgroep en via welke kanalen jij jouw verhaal met de doelgroep wilt delen.

Alles kan gebeuren

Als ondernemer geloof ik dat alles kan gebeuren. Dat alles kan ontstaan, zolang je het maar doet. Zo startte ik in 2013 met het blog de Koffiefilter. Begin 2015 haalde ik voldoende geld op via crowdfunding om het Koffiefiltermoment te organiseren en de tweeënvijftig verhalen te bundelen in het Koffiefilterboek. Ook studeerde ik nog een jaar aan de Gerrit Rietveld Academie, reisde ik in 2016 twee maanden door Japan om meer te leren over eenvoud en geef ik nu mijn gedachten vorm in keramiek en verf.

Kunnen we iets samen doen?

Ben je nieuwsgierig naar meer? Neem contact met me op via: contact@marielouisevandorp.nl of bel 06-52715824. Bekijk meer keramiekwerk op: Instagram.com/marielouisevd